Risi’s Sweet Poison

Kjo është aroma e gruas së re që përfaqëson karakterin e saj të fortë dhe origjinal ..

New Collection

White Oud

* Top notes: White Oud & Amber
* Heart note: rose, basil
* Base notes: Bergamot ,
*white wood, 

Parfume

Kategorite E Risi Self Shop

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

S’ka produkte në shportë. S’ka produkte në shportë.