Save 50%

Bling Bling/Handmade Bag

60 $ 120 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category

BLING BLING BAG

Çanta të përbëra nga metali & dhe të punuara me dorë… Çanta që mund t’i përdorni në evente dhe të shkëlqeni më shumë se yjet

100 % Copper