Save 50%

FINDING ROMANCE

25 $ 50 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category

Finding Romance është shishja 20 ml që vjen ekskluzivisht në Sweet Poison Fragrances për t’ju bërë të ndiheni më komod dhe romantik përmes pamjes dhe komoditetit të saj. Për të gjithë ju që dëshironi të mbani vajin tuaj esencial në një shishe më luksoze, ju sugjeroj të zgjidhni shishen FINDING ROMANCE… Aromat në Sweet Poison Fragrances janë ndër më të ndryshmet, ndaj zgjidhni një vaj esencial dhe vendoseni tek shishja FINDING ROMANCE, e cila kushton vetëm 50 dollarë.