New

Luminary Pearl Dress

580 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,

Absolutisht e dashuruar me bukurinë e pastër dhe detajet e sofistikuara të krijimit tim të fundit “Luminary Pearl Dress” nga RS Couture. Perlat delikate shtojnë një prekje luksi, duke e bërë çdo moment të ndihet si një përrallë. Shumë e lumtur që kam krijuar këtë kryevepër nga RS Couture, një simbol i mjeshtërisë dhe krijimtarisë për sezonin. Çdo qepje, çdo perlë e vendosur me përpikëri, pasqyron një vizion të sjellë në jetë me pasion dhe përkushtim. Zgjidh sharmin dhe finesën me ku realizimet unike mbajnë vetëm një emër, RS Couture

Fabric: VC (Viscose Rayon)