New

Black Virgin Diamond/Jumpsuit

486 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,

Jumpsuit i diamantit të zi është veshja e re që ka mbërritur në koleksion  RS Couture. E krijuar për të mishëruar joshjen e përjetshme të një diamanti të zi, ky jumpsuite nxjerr elegancën dhe hirin në çdo hap. Sharmi përmes stilit tuaj do të lërë një përshtypje të parezistueshme kudo që të shkoni. Shkëlqe si diamant me RS Couture.

Fabric: WV (Virgin Wool)