Charm Vintage

Top Notes: Jasmine,apple ,lemon, orchid
* Heart notes: Lemon, orange, cinnamon
* Base notes: Bergamot , Dark Wood,
*geranium, cardamon, coffee

65 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category

Pas kësaj esence magjepsëse vajire qëndron një rrëfim i sharmit dhe  cilësisë më  të mirë dhe forcës së paepur. Nuk është vetëm një aromë; është një dëshmi e joshjes së përjetshme dhe sharmit të qëndrueshëm. Çdo aromë pëshpërit përralla elasticiteti dhe sofistikimi, duke krijuar një atmosferë të parezistueshme që zgjat shumë pasi është aplikuar.