Save 50%

The Cullinan Jumpsuit

The Cullinan Jumpsuit by RS Couture

315 $ 630 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,
Close
Informacion shtesë
Permasa

M-L, S

Nëse dëshironi vërtetë të shkëlqeni me veshjen tuaj dhe të tërhiqni vëmendje kudo që shkoni, duhet të zgjidhni jumpsuit Cullinan… Kjo është një veshja e koleksionit të ri që RS Couture ka zgjedhur shkëlqimin brenda stilit… Ashtu si diamanti Cullinan që ju mahnit me shkëlqimin e tij, edhe kjo veshje e krijuar me kaq shumë stil dhe delikatesë do t’ju bëjë të shkëlqeni si një diamant sa herë që ta vishni… Zgjidhni RS Couture dhe shkëlqeni si një Cullinan.