Save 50%

“Orlove Poison” Set

Gjithçka që më përfaqëson “RS Couture” @risi__self_shop

“Orlove Poison Set” nga “RS Couture”,është pikërisht seti sensual dhe magjepsës nga ngjyrat, kombinimet dhe stili unik që ka… Shkëlqimi i materialit të lëmuar i mëndafshit i punuar me disa detaje që e bëjnë këtë veshje edhe më moderne, krijojnë një stil tepër perfekt… Mëngë të fryra, detaje që shkëlqejnë, detaje që nxjerrin në pah sensualitetin enigmatik që i referohet bukurisë femërore… Pse e quajta “Orlove”? Sepse shkëlqimi i detajeve dhe magjia e ndriçimit të materialeve që kam zgjedhur për të realizuar këtë set, reflektojnë ngjashmëri me diamantin (gurin e çmuar misterioz dhe shumë të lashtë),”Orlove”. Nëse doni të shkëlqeni edhe ju zgjidhni,“Orlove Poison” nga “RS Couture”,dhe shkëlqeni si gurë të çmuar…

Fabrics:

SE 100%
NY 100%

“RS Couture” Made in UAE

175 $ 350 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Permasa

M, S