Save 50%

100% Pure Silk/Set

100% Pure Silk/Set by RS Couture

322 $ 644 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Permasa

M-L, S

Një tjetër veshje që i shtohet koleksionit “RS Couture” 100% PURE SILK SET/RS COUTURE

Ju meritoni të përkëdheleni nga mëndafshi, të ndiheni të veçanta me stilin tuaj, të shoqëroheni nga finesa
në çdo hap dhe veprim që bëni, të tërhiqni vëmendjen me pamjen tuaj… “100% Pure Silk/ Set”.
Zgjidh cilësinë, stilin, finesën, zgjidh “RS Couture”