Save 50%

Kimono “Black Pearl” Malachite UAE/Free Size

Është aq bukur të shohësh bashkë stilin oriental me atë modern… “Black Pearl”, do t’ju bëj të dukeni shumë unike përmes stilit oriental dhe modern … Kimono “Black Pearl” mund të kombinohet me çdo veshje … Material kashmirit, gurë ndriçimi të punuar me dorë, dizajn i ndërthurur bukur midis ngjyrës së arit dhe ngjyrës së zezë e bën këtë kimono jashtëzakonisht të pëlqyeshme dhe mbretërore…

90 $ 180 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Gjendja e Produktit

Shum e Mire