Save 50%

Chic Silver/Silk Dress

“Chic Silver”/Silk Dress është një tjetë fustan shumë elegant dhe modern që i shtohet koleksionit “RS Couture” duke i dhënë prezencës femërore më shumë finesë, elegancë dhe stil…

290 $ 580 $

10 stok

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Permasa

L, M, S

 

“Chic Silver”/Silk Dress është një tjetë fustan shumë elegant dhe modern që i shtohet koleksionit “RS Couture” duke i dhënë prezencës femërore më shumë finesë, elegancë dhe stil… Materiali mëndafshit që përkëdhel trupin ku bien më shumë në sy një mëngë e gjatë e dekoruar në mënyrë minimale me detaje që të tërheqin vëmendjen dhe një detaj transparent, që zbulon vetëm një këmbë për ta bërë fustanin edhe më tërheqës… Materiali i mëndafshit ju përkëdhel ndërsa tërheq vëmendjen me një stil të sofistikuar, unik dhe shumë elegant vetëm me “RS Couture”
Sepse me “RS Couture” nuk do të jeni si të gjithë të tjerët por ju do të jeni ajo që do të frymëzojë të tjerët të jenë si ju…

Fabrics:

SE 100%
NY 100%