Save 50%

Shalli “White Pearl” Malachite UAE

Më tregoni pak, kush grua mund t’i rezistojë shallit “White Pearl” Ka shumë stil dhe është kaq i ngrohtë… Shalli është i punuar me dorë dhe qëndisjet orientale janë pikërisht ato detaje që zbukurojnë në thellësi cilësinë e materialit kashmir…

75 $ 150 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Gjendja e Produktit

Shum e Mire