Save 50%

Dresden Green Costume

Dresden Green është diamanti më i madh natyral jeshil i gjetur, në prerjen e tij në formë dardhe. Instituti Gemologjik i Amerikës (GIA) e ka vlerësuar këtë diamant të bukur me një shkallë të përsosur qartësie.

Një nga karakteristikat e jashtëzakonshme të Diamantit të Dresdenit është se ndryshe nga shumica e diamantëve të tjerë , ngjyra e gjelbër është e përhapur në të gjithë gurin. Edhe kostumi i koleksionit RS Couture përfaqëson potencialin femëror dhe shkëlqimin e saj përmes stilit, sharmit dhe modernizmit… Pantallonat e arta dhe bluza e gjelbër mëndafshi shpërndan shkëlqimin e saj në çdo lëvizje ku i dhuron kësaj veshjeje një potencial të pabesueshëm… Ashtu si Diamanti i Dresden ju mahnit me shkëlqimin e ngjyrës, prerjen dhe formën e tij perfekte edhe kostumin Dresden Green Costume nga RS Couture të mahnit me shkëlqimin dhe stilin e saj…

Fabrics;
SE 100%
NY 60%

327 $ 654 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Permasa

M, S