New

Black Widow Linen Dress

Black Widow Linen Dress

Product: Dress

Material: Linen

Color: Black

Model Wears Size: Small

Material & Care: Dry Clean

684 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,
Close
Informacion shtesë
Permasa

M, M-L, S

Fustani Black Widow vjen në nuanca të rafinuara të së zezës. Një fustan i zi nga koleksioni i ri RS Couture që kapërcen të zakonshmen, duke mishëruar elegancën në formën e saj më të pastër.Nuancat e zeza dhe transoarente të materialit linen paraqesin punën perfekte të gurëve të punuar me dorë për të krijuar një simfoni të sofistikimit vezullues të këtij fustani seksi… Kur të vishni këtë fustan në çdo hap që do të hidhni do të ndjeni peshën e sofistikimit, dhe përvojën e një joshjeje të përjetshme. Ky fustan elegant i zi është më shumë se një fustan; është një vepër arti që flet për sofistikimin brenda jush. Gurët e punuar me dorë, ku secili tregon një histori mjeshtërie, e shndërrojnë veshjen në një simbol të përsosjes…