Save 50%

Brilliant Poison Set/RS Couture

244 $ 489 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,
Close
Informacion shtesë
Permasa

M, M-L, S

Brilliant Poison/Set nga RS Couture është kompleti sensual dhe magjepsës në ngjyra dhe në stilin që ai ka … Shkëlqimi i materialit të lëmuar të mëndafshtë i krijuar e bën këtë komplet sportiv të duket tepër i veçantë… Stili modern dhe detaje që nxjerrin në pah sensualitetin enigmatik që i referohet bukurisë femërore… Nëse dëshironi të shkëlqeni, zgjidhni Brilliant Poison/Set nga “RS Couture” dhe shkëlqeni si gurë të çmuar… @risi__self_shop

Fabric
SE 100%

RS Couture Made in UAE 🇦🇪