Save 50%

Sweet Poison Fragrances Risi’s New Years Collection

Në këtë koleksion do të gjeni 4 esenca vajore ; Fantastic, Still a Legend, Risi’s Sweet Poison dhe Cleopatra’s Shadow… Festoni ndryshe me “Risi’s New Years Collection nga Sweet Poison Fragrances

** Nese Pososisni tani 2 kuti me “Sweet Poison Fragrances Risi’s New Years Collection” perfitoni dhe nje parfum 30 ml “Cleopatra’s Shadow”  Falas.  E Vlefshme deri me 31-12-2021**

 

100 $ 200 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,

Sweet Poison Fragrances ka menduar t’i festoni festat ndryshe përmes koleksioni të ri që ka ardhur për festat e fundvitit! Në koleksionin e Risit do të gjeni katër esenca magjike të cilat mund t’i përdorni në 4 stinët e vitit dhe të ndiheni gjithmonë ndryshe dhe unik… Në këtë koleksion do të gjeni 4 esenca vajore ; Fantastic, Still a Legend, Risi’s Sweet Poison dhe Cleopatra’s Shadow… Festoni ndryshe me “Risi’s New Years Collection nga Sweet Poison Fragrances