Save 50%

Kimono “Grey Sky” Malachite UAE/Free Size

Është aq bukur të shohësh bashkë stilin oriental me atë modern… Kimono “Grey Sky”do t’ju bëj të dukeni shumë unike përmes stilit oriental dhe modern… Kimono “Grey Sky” mund të kombinohet me çdo veshje … Material i kashmirit, gurë ndriçimi të punuar me dorë, dizajn i ndërthurur bukur midis ngjyrës gri dhe ngjyrës së bardhë e bën këtë kimono të duket një masterpiece…

100 $ 200 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Gjendja e Produktit

Shum e Mire