Save 50%

My Blood/Set

250 $ 500 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Categories,
Close
Informacion shtesë
Permasa

L, M, S

My Blood Set by RS Couture

My Blood by RS Couture është seti që do t’ju  përkëdhelë trupin dhe shpirtin tuaj nga materiali 100% mëndafsh i pastër. Sa herë që do ta vishni do të kënaqeni me zemër dhe me shpirt… Një set elefant po aq sa modern do t’ju bëjë gjithmonë të ndiheni rehat dhe tepër stil…

Fabric; 100% SE

Made in UAE