Save 50%

Shalli “Shawl Arabisc Wool “/Gold/ Malachite UAE

Më tregoni pak, kush grua mund t’i rezistojë shallit “Arabics Wool/Gold? Ka shumë stil dhe është kaq unik. Shalli është i punuar me dorë dhe qëndisjet orientale janë pikërisht ato detaje që zbukurojnë në thellësi cilësinë e materialit kashmir… “Shawl Arabisc Wool /Black ,do t’ju zbukurojë edhe më shumë!

75 $ 150 $

S’ka stok

Close
Informacion shtesë
Permasa

S

Gjendja e Produktit

Shum e Mire