Save 50%

Cleopatra’s Shadow

Perberja

* Top notes: cedarwood cashmere
* Heart note: rose, basil , patchouli
* Base notes: Bergamot ,
*white wood, iris, cacao, musk

 

50 $ 100 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

30 ml

Pershkrim
“Hijet e Kleopatrës” është aroma ikonike e gruas së re që i pëlqen të ndihet e veçantë, e fortë dhe e pavarur… Kjo esencë vajore do të qëndrojë në lëkurën tuaj për një kohë të gjatë si një lule e freskët, sepse krijimi i kësaj esence premton rebelizëm…
“Hijet e Kleopatrës” përbëhet nga portokalli i hidhur që të çon në zemrën e trëndafilave, e cila përbëhet nga trëndafili i majit dhe trëndafili i Damaskut. Aroma e balsamit tolu, druri i errët dhe aroma e vaniljes, i jep këtij thelbi me vaj një ëmbëlsi të ngrohtë orientale ku i dërgon emocionet tuaja në nivelin më të lartë të lumturisë…