Save 50%

Fantastic

-Fantastik 20 ml 120$
-Fantastik 10 ml 50$

* Shënimet kryesore: Jasemini, shafran
* Shënim i zemrës: Amberwood
* Shënimet bazë: Bredhi, rrëshira,
* Iris sanguinea, tonka,
*Dru i errët

25 $60 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

10 ml, 20 ml

Esenca vajore për burra, “Fantastic”, është pikërisht aroma e drurit të djegur e përzier me një mori erëzash që kombinojnë ngrohtësinë e thellë të aromës tuaj duke ju dërguar në aromën më të sofistikuar orientale …Fantastic, është një aromë që godet thellë në zemër që nëmomentin e parë. Aroma e kësaj esence të fal aromën e erëzave të drurit të tymosur dhe aromën e luleve Sekreti i kësaj arome është pikërisht forca që kjo aromë të fal, ju do të ndjeni se që në momentin e parë që e aplikoni, kjo aromë fal forcë dhe vetëbesim. Qëndroni të fortë, sensual, të sofistikuar, me stil, të veçantë vetëm me fantastik…