Save 50%

Oud Isfahan

* Top notes: Jasmine, saffron
* Heart note: Amberwood black coffe
* Base notes: Resin,
* iris sanguinea ,tonka ,
* dark wood, cinnamon

37 $60 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

25 ml, 12 ml

“Oud Isfahan” aroma e fortë orientale mbretërore që dorëzon edhe “mbretin”Nëse nuk e keni porositur akoma, duhet ta porosisni tani dhe të provoni se çfarë do të ndjeni me “Oud isfahan”