Save 50%

Risi’s Sweet Poison

Shishe Royale 15 ml 130$
Shishe Royale 12 ml 100$

* Top notes are Iris, Coffe, Orchid, Warm Spicy
* Middle notes are Bergamot, Amber, Caramel , Orange Blossom and Rose
* Base notes are, Vanilla and Patchouli, Dahlia, Musk,

50 $65 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

15 ml, 12 ml

Kjo është aroma e gruas së re që përfaqëson karakterin e saj të fortë dhe origjinal … Kjo esencë do t’ju bëjë të ndiheni tepër sensuale ku feminiliteti juaj do të jetë tepër i sofistikuar dhe joshës… Është pikërisht esenca vajore “Helmi i ëmbël i Risit”, e cila përfaqëson origjinalitetin e hipnozës dhe papritmas tërhiqet nga bota e sofistikuar. Aroma e luleve të Iris, aroma e kafesë, vaniljes, karamelit, patchulit amber, okide,dhe aroma e trëndafilit e bëjnë këtë esencë vajore të papërmbajtshëme…