Save 50%

Esenca vajore “Sexy”

Shishe te Thjeshta 12 ml 70$
Shishe Royale 18 ml 120$

Top notes:
Coffe, Dar wood, sugar, lemon
* Heart note: Amberwood
* Base notes: Fir, resin,
* iris sanguinea ,tonka ,
* dark wood, amber

35 $60 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

Sferike 18 ml, 12 ml, 18 ml

Esenca vajore “Sexy” është një aromë e fortë dhe e përqëndruar, duhet ta provoni për të më besuar. Nëse jeni të dashuruar me aromën e luleve, të drurit , të frutave dhe të pudrës, aroma “Sexy” është zgjedhja juaj e duhur… Qëndroni sexy me sexy, është aroma që do t’i magjepsi të gjithë …