Save 50%

R&V

Perberja
* Top notes: Roses, vanilla
* Heart note: rose, basil, vanilla, lemon
* Base notes: Roses

12 ml 60$ ( shishe te thjeshta)

18 ml 110$ ( shishe royale)

30 $55 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

Sferike 18 ml, 12 ml, 18 ml

Nëse jeni duke kërkuar aromën e vaniljes dhe trëndafilave duhet të provoni esencën vajore R&V.
R&V që padyshim do të ndiheni të përkëdhelur nga aroma fantastike e trëndafilave ku do t’ju përkëdheli me butësi dhe freski…