Save 50%

White Oud

Perberja
* Top notes: White Oud & Amber
* Heart note: rose, basil
* Base notes: Bergamot ,
*white wood,

Shishe te thjeshta 12 ml 70$
Shishe royale 18 ml 120$

35 $60 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

Sferike 18 ml, 12 ml, 18 ml

“Oud Isfahan” “White Oud “është pikërisht ajo aromë që të bën të ndihesh sikur vallëzon me ndjenjën e pasionit dhe lirisë … Nuk gjej fjalë për të përshkruar këtë esencë , ndoshta gjuha e trupit po, dhe nëse e kupton gjuhën e trupit më thuaj tani do kërcesh edhe ti me White Oud? Është pikërisht esenca vajore që të fal pasionin dhe lirinë!

Përshkrim i esencës “Oud Isfahan” aroma e fortë orientale mbretërore që dorëzon edhe “mbretin” Nëse nuk e keni porositur akoma, duhet ta porosisni tani dhe të provoni se çfarë do të ndjeni me “Oud isfahan”