Save 50%

“Pretty Butterfly” Oil Essence

Përkëdhele veten me “Pretty Butterfly” Esenca vajore nga @sweet_poison_fragrances që do të ngjalli pasion, dhe zili tek të tjerët nga aroma që ka… Përbërësit unik që kanë bazën esenciale si aroma e Paçulit, Bergamot, Blood Orange , Lavender dhe Cinnamon, e kanë pasuruar këtë esencë më tepër duke i dhënë ekuilibër bazës së thelbit vajorë… Ashtu si Paçuli, Blood Orange, dhe Musk ,janë në gjendje të dhurojnë një notë bazë prej dheu pikant në profilin e esencës, “Pretty Butterfly”. Siç pritej, aroma e Paçulit i jep esencës vajore “Pretty Butterfly” një nuancë tepër të sofistikuar… Më ki zili me “Pretty Butterfly”@sweet_poison_fragrances

Përbërësit:

Top notes; Bergamot, Blood Orange And Lavender
____________________
Middle notes; Jasmine, Cinnamon And Licorice
____________________
Base notes; Musk, Vanille , Coffee &Caramel

65 $ 130 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category