Save 50%

Still A Legend

  1. Shishe Royale 50 ml 165$
    Shishe e Thjeshte 10 ml 70$

* Top notes: Water Lily
* Heart note: Dark chocolate
* Base notes:Tuberose & Vanilla
* iris ,sanguinea
* dark wood, rainbow rose

35 $82 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

50 ml, 10 ml

Akoma një Legjendë është pikërisht esenca vajore që do të zgjojë çdo grua për t’u ndjerë e përkëdhelur, e bukur, e re, plot pasion dhe shpresë … Kjo aromë ju jep shumë dashuri, siguri dhe ngrohtësi që në momentin e parë kur aplikohet … Kjo është një aromë që nëse përdoret njëherë, është e sigurt që do ta përdorësh përherë… Prandaj ajo quhet “Akoma një Legjendë”. Zambak , vanilje, kanellë, , lulja e bajames dhe aroma e trëndafilave i japin kësaj esence të re vajore një aromë që kërkon të rrisë pasionin dhe më shumë lumturi tek ju…