Save 50%

Risi’s Gardenia

65 $ 130 $

Wishlist Wishlist Wishlist
Category

“Risis’s Gardenia”është një esencë vajore që  përcjell freski, fisnikëri, ëmbëlsi dhe është një risi e pazakontë që ka një aromë lulesh, të fortë drunore. Risi’s Gardenia është krijuar për gratë që kanë karakter të fortë tepër prestigjoze, pasionante, fisnike, të çmuara dhe tepër inspiruese…

Gardenia përfaqëson harmoninë, dashurinë dhe hirin…  Në gjuhën e luleve  Gardenia do të thotë përsosje dhe pastërti.

*Top notes: Gardenia
* Heart note: Jasmine,Gardenia & Sambac
* Base notes: Musk, Bergamot, Blood   Orange ,White Oud, Coffee.