Save 50%

Risi Saray

“Risi Saray” oil essence 12 ml 75$
20 ml 100$ 30 ml
Shishe royale 125$

* Top notes: Jasmine, floral , lavender
* Heart note: rose,amber cedarwood
* Base notes: Patchouli

37 $62 $

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A Category
Close
Informacion shtesë
Pesha e parfumit

12 ml, 20 ml, 30 ml

Ju meritoni të jeni sulltanesha, të ndjeni forcën dhe fuqinë, t’i dorëzoheni plotësisht dashurisë së vërtetë, të ndjeheni bukur, të krijoni xhelozi me praninë tuaj , të krijoni kuriozitet me potencialin tuaj, krenarinë tuaj ironinë e pamëshirshme që përfaqëson inteligjenca juaj…Ju meritoni gjithçka sepse jeni grua … Zgjidhni aromën që përfaqëson Gruan, thelbin e esencës vajore “Risi Saray”